>Wedstrijd zandkastelen bouwen

> Speelland Beekse Bergen houdt zondag 20 juli de Kinderkampioenschappen Zandkastelen Bouwen. Kinderen tussen 6 en 12 jaar oud kunnen op deze zomerdag in duo’s proberen het allermooiste zandkasteel te maken. De kinderen mogen daarbij niet door hun ouder(s) of oudere broers of zussen worden geholpen, maar wel gebruik maken van zelf meegebrachte emmertjes, zeefjes en schepjes. Een heuse zandkastelen-jury beslist welke tweetallen in aanmerking komen voor een prijs.
Op zondag 20 juli vinden tussen 13.00 en 15.00 uur de Kinderkampioenschappen Zandkastelen Bouwen plaats. Kinderen kunnen zich aanmelden voor de wedstrijd bij de kassa van Speelland Beekse Bergen en per e-mail via info@speelland.nl. Deelnemers krijgen in tweetallen anderhalf uur de tijd om het allermooiste zandkasteel te bouwen op het strand van Speelland Beekse Bergen. Zij mogen daarbij niet worden geholpen door hun ouders, broers, zussen en vriendjes. Wel mogen zij gebruik maken van zelf meegebrachte emmertjes, vormpjes, schepjes, zeefjes en ander speelmateriaal. Een deskundige jury beoordeelt de zandkastelen en beslist uiteindelijk wie er in aanmerking komen voor de prijzen, waaronder een vakantie op één van de Libéma Vakantieparken en abonnementen voor het speel- en strandpark. www.beeksebergen.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.