>Westernfeest op Beekse Bergen

>Op zondag 6 juli organiseert Speelland Beekse Bergen de Western Family Experience. Dit westernfeest voor de hele familie vindt dit jaar voor de derde keer plaats en weet altijd honderden bezoekers te trekken die zich voor één dag in het wilde westen wanen. Het park laat haar bezoekers dit jaar onder meer genieten van live band ‘Dixie Aces’, stuntteam ‘Thunderguys’ en een westernmarkt met kleding, sieraden en andere country hebbedingetjes. Verder zijn er optredens van DJ’s Alex en Fer en zijn er verschillende houten dansvloeren, waar bezoekers naar hartelust kunnen linedancen. Voor de jongste bezoekers zijn uiteraard alle attracties geopend, is er speciaal kidsentertainment en is er de mogelijkheid om pony te rijden. Bezoekers van het evenement kunnen deze dag tevens met flinke korting op safari gaan in het naastgelegen Safaripark Beekse Bergen. Speelland Beekse Bergen is tijdens de Western Family Experience geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Meer informatie is te vinden op www.beeksebergen.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.