>25 jaar countryside hotels in Zweden

>Dit jaar viert de hotelketen Countryside Hotels haar 25 jarig bestaan. Sinds de oprichting in 1983 hebben 43 hotels, uit zowel kleinere plaatsen als het platteland, zich bij deze keten aangesloten. Bij de Countryside Hotels horen vooral historische herbergen, kastelen en herenhuizen. Ieder jaar bieden de hotels iets bijzonders aan waarmee ze zich onderscheiden van een doorsnee hotel. Ook dit jaar hebben de hotels het gehele jaar door bijzondere arrangementen; in de herfst zijn er aantrekkelijke romantische herfstbreaks op het platteland. Kenmerkend voor de hotels is de hoge kwaliteit, de persoonlijke benadering en een eerste klas gastronomie. Bovendien zijn de hotels gelegen in een bijzondere omgeving waar tal van activiteiten plaatsvinden, waaronder golf, wandelen, fietsen, paardrijden, langlaufen en hondesledetochten. Goede Spa&Wellness mogelijkheden ontbreken niet. Ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van de Countryside Hotels is er dit jaar een speciaal weekendaanbod. Naast de overnachtingen zijn er speciale drie gangen menu’s, ontbijtbuffetten, champagne, fruitmanden en een jubileumgeschenk inbegrepen in de prijs. Meer informatie: www.countrysidehotels.se

0

One Response

  1. hanszo

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.