>25% meer Nederlanders naar Bonaire

>French Angelfish with dive boat in background.Image via WikipediaNooit eerder gingen er meer Nederlandse toeristen naar Bonaire dan in 2007. Met 31.427 toeristen bereikte het eiland een ‘all time high’ en een groei van 25.7%. Deze cijfers werden recent bekend gemaakt door het hoofdkantoor van het Bonaire Toeristenbureau (TCB) in Kralendijk, Bonaire.
Deze groei werd bereikt door consistente marketing in combinatie met extra airlift (ArkeFly). Onderzoek laat zien dat Bonaire inmiddels een sterk en sympathiek merk is geworden. Toeristen met liefde voor natuur en de locale cultuur komen steeds vaker terug. En attenderen hun vrienden en bekenden op het eiland. Meer info over Bonaire via www.tourismbonaire.com.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.