>Bella Vakanza nieuwe reisorganisatie

>Nederland is een nieuwe reisorganisatie rijker. Online touroperator Bella Vakanza start met het aanbieden van zeer exclusieve accommodaties in zon- en winterbestemmingen in Europa. ‘De markt voor goedkope bulkvakanties naar zonbestemmingen is verzadigd, wij richten ons op een hoger segment, vier keer modaal dus: consumenten die luxe, weelde en comfort op prijs stellen,. Omdat wij deze luxe vakanties niet via reisbureaus verkopen maar alleen online of telefonisch kunnen wij de sjieke accommodaties voor een lagere prijs aanbieden,’ aldus Bella Vakanza directeur Koen Everink. De reisorganisatie biedt exclusieve villa’s en hotels aan in Kreta, Algarve, Mallorca en Costa del Sol voor wie de zon prefereert en luxe hotels en chalets in mondaine skioorden in Frankrijk en Oostenrijk voor wintersportliefhebbers. Alle geboden vakantieverblijven zijn van vier, vijf of vijfsterren Deluxe niveau. ‘Kwaliteit komt op de eerste plaats. Het aantal bestemmingen en accommodaties wordt dus geleidelijk uitgebreid.’ De prijzen voor de zomerbestemmingen zijn inclusief accommodatie, chartervlucht en privé transfer. Optioneel kunnen extra services geboekt worden als butler, nanny, autohuur, een lijndienstvlucht of bijvoorbeeld een privé jet. Nadere info over beschikbaarheid, prijzen en boeken via de website www.bellavakanza.nl, telefonisch via 030 – 78 90 177 of e-mail info@bellavakanza.nl. Bella Vakanza is onderdeel van de Sundio Group met onder meer de reismerken Jiba, Sunweb Vakanties, Eliza was here en Marysol.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.