>Beroemde architect bouwt bijzonder hotel

>De Zweeds-Amerikaanse architect Peter Bohlin heeft een nieuw hotel ontworpen voor de populaire Zweedse wintersportbestemming Åre. De architect is één van de meest succesvolle architecten ter wereld. Zo heeft hij onder andere het huis van Bill Gates ontworpen en is hij bekend door zijn ontwerpen voor Apple winkels in Londen, New York en Tokyo. Het nieuwe hotel in Åre, Copperhill Mountain Lodge wordt in november 2008 geopend. Het 5-sterren hotel heeft 112 suites en hotelkamers, lounges, verschillende restaurants, diverse bars, een uitgebreide spa- en fitnessafdeling en een helicopterservice. De vergaderzalen bieden plaats aan 600 personen. De hotelkamers en suites kunnen ruim 580 gasten herbergen. Dit exclusieve hotel is een wintersportresort voor zowel privé- als zakenreizen. Met een prachtige ligging op de top van Förberget met uitzicht over de bergen en de skipistes van Åre, bevindt dit luxe hotel zich op een unieke locatie. Lees meer over het hotel www.copperhill.se/about/ en over de omgeving: www.jamtland.se.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.