>Dagje dierenverzorger in Zwolle

>>Dagje dierenverzorger in Zwolle 9Menig kind droomt ervan om ooit dierverzorger te worden. Expeditie Ecodrome Zwolle helpt kids deze droom te verwezenlijken. Tijdens het Dierendagweekend, op zaterdag 4 en zondag 5 oktober, kunnen de jonge bezoekers de dierverzorgers helpen bij het uitmesten van dierverblijven en het voeren van ’s werelds grootste kippen en Aziatische otters. Tijdens een parktour passeren zij onder meer kaaimannen en tropische vogels. Als aspirant-dierverzorger beleven kinderen in Expeditie Ecodrome Zwolle hoe avontuurlijk het beroep van dierverzorger is. Ook kunnen zij helpen de verblijven van de enorme roofvogels schoon te maken en kunnen zij de Aziatische Kleinklauwotters voeren. Hierbij mogen de aspiranten zelfs in het otterverblijf stappen. In groepjes van maximaal vijftien kinderen gaan de jonge dierverzorgers onder begeleiding van een echte dierverzorger het park door. Er worden per dag verschillende ‘dierverzorgerstours’ georganiseerd. Opgeven kan via 038-4237030. www.ecodrome.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.