>Darwin Avontuur in Ecodrome

>‘Willem Wever’-presentator Ewout Genemans heeft een nieuwe attractie in Expeditie Ecodrome Zwolle geopend. Met de indoor attractie, het Darwin Avontuur genaamd, heeft het themapark er wederom een attractie bij waarin educatie en vermaak worden gecombineerd. In het Darwin Avontuur schepen bezoekers in aan boord van de Beagle, het schip waarmee wetenschapper Darwin een lange reis maakte.
Wie binnenstapt in het Darwin Avontuur waant zich op het Beagle-schip waarmee de Britse Darwin verschillende ontdekkingsreizen maakte langs onder meer de Galápagoseilanden. De kapitein en Charles Darwin – zogenaamde animatronics – vertellen de gasten die aan boord zijn gestapt over hun ontdekkingen en de theorie. De nieuwe attractie sluit nauw aan bij de andere attracties van Expeditie Ecodrome Zwolle, zoals de Monstertunnel, Expeditie Goudmijn en de Jungle Expeditie, waarin ontdekken en beleven altijd centraal staat. www.ecodrome.nl.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.