>Disneyland verwelkomt 200 miljoenste gast

>>Disneyland verwelkomt 200 miljoenste gast 13Disneyland Parijs heeft dinsdag naar eigen zeggen haar 200 miljoenste bezoeker verwelkomd. De familie Yernaux, uit Zuid-Frankrijk, arriveerde om 11.00 uur bij de ingang van het pretpark. Vader, moeder en hun twee kinderen werden opgewacht door Mickey Mouse, zijn vriendinnetje Minnie en de directeur van het park. De familie bracht de dag kosteloos door in het attractiepark en mag eveneens gratis de nacht doorbrengen in een van de Disney-hotels. Disneyland Resort Paris werd in 1992 geopend. Het park bestaat uit twee themaparken, een uitgaanscentrum en zeven hotels. Het park ligt in Marne-la-vallée, 32 kilometer ten oosten van Parijs. (Bronnen: Radio.nl en DLRPmagic) Foto: Pr Disney

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.