>Dora-dag in Groningen

>De vrolijke en ondernemende Dora, uit de tekenfilmserie van Nick jr, komt op zaterdag 13 september naar Het Nederlands Stripmuseum Groningen. Tijdens een speciale Dora Dag kunnen kinderen niet alleen met haar op de foto, maar ook geschminkt worden als aapje Boots en leren hoe zij zelf een stripverhaal kunnen tekenen waarin Dora en Boots de hoofdrol spelen. Ook is er een verrassingswedstrijd rondom Dora waarbij de jongste museumbezoekers een Dora-prijs kunnen winnen.
Striptekenaars leggen de jonge bezoekers uit hoe zij zelf een stripverhaal kunnen tekenen en hoe zij Dora daarin de hoofdrol kunnen laten spelen. Tussen 13.00 en 16.00 uur is de nieuwsgierige Dora ook zelf te gast. Kinderen kunnen haar de hand schudden en met hun heldin op de foto. Het Nederlands Stripmuseum Groningen is tijdens de Dora Dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Entreekaarten voor het museum zijn ook te bestellen via www.stripmuseum.nl.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.