>’Gekken’ gratis naar Amsterdam Dungeon

>In een echte, politieke incorrecte Dungeon stijl pakt The Amsterdam Dungeon een rariteit aan om te vieren, of beter gezegd. De attractie eert alle rare mensen tijdens ‘Freak day’. The Amsterdam Dungeon maakt op zaterdag 30 augustus onderscheid tussen de lichtelijk vreemde en de totaal doorgeslagen bizarre personen. Iedereen met een opmerkelijke vaardigheid of lijfelijk attribuut krijgt de gelegenheid zijn eigenaardigheid te tonen. In ruil hiervoor zal de excentrieke persoon gratis toegang worden verleend tot The Amsterdam Dungeon.
Op deze dag bepalen speciaal toegewezen ‘freak’ rechters hoe bizar deze mensen zijn en of ze eigenaardig genoeg bevonden worden. Extreem buigzame ledematen, een Siamese tweeling, een meester in het trekken van rare gezichten of gewoon simpelweg te lelijk voor woorden, zijn een aantal van de rariteiten die de ‘freak’ rechters hopen te zien.
“The Amsterdam Dungeon is een levendig museum opgedragen aan de griezelige geschiedenis. De Nederlandse geschiedenis kent zeker ook een aantal bizarre persoonlijkheden. Denk bijvoorbeeld eens aan Vincent van Gogh, die zijn oor afsneed. “We hopen dat onze ‘Freak of uniek’ campagne zowel extra moderne bizarre personen als vreemde levende tentoonstellingen brengt”, zegt manager Wybo Wijnbergen. www.theamsterdamdungeon.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.