>Goede ‘eerste helft’ voor Bobbejaanland

>Ondanks het wisselende weer tijdens de eerste zomermaand van 2008, heeft het Belgische Bobbejaanland het voortreffelijk gedaan. Met 131.000 bezoekers tegenover 120.000 vorig jaar, deed ’t Plezanste land het dit seizoen zo’n 9% beter dan vorig jaar. Vooral tijdens de eerste en de laatste 10 dagen van de maand werden pieken in de bezoekersaantallen genoteerd. “Alleen in het midden van de maand liet het weer ons in de steek,” aldus Rudi Rasschaert, algemeen directeur van Bobbejaanland, “wat zich onmiddellijk vertaald heeft in een daling van het aantal bezoekers. Gelukkig was de zon na 22 juli weer geregeld van de partij, met het gekende resultaat”.
Uit een tevredenheidonderzoek onder de bezoekers blijkt dat vooral de Banana Battle op heel wat enthousiasme kan rekenen. “Het effect van onze nieuwste attractie is duidelijk voelbaar. Veel mensen komen speciaal voor de Banana Battle naar Bobbejaanland, wat bevestigt dat we ook dit jaar juist geïnvesteerd hebben en de mensen waar voor hun geld geven. Iets wat we in de toekomst absoluut zullen blijven doen. Bobbejaanland is meer dan ooit ’t Plezanste Land”. www.bobbejaanland.be

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.