>Gratis strandfeest van Veronica

>Tv-zender Veronica bestaat 20 september precies vijf jaar, sinds haar doorstart bij SBS Broadcasting in 2003. Begin dit jaar koos Veronica voor een andere koers met een betrokken en bewuste programmering en deze inhoudelijk nieuw ingeslagen weg wordt nu versterkt met een gloednieuwe vormgeving. De kernwaarden jong, eerlijk, ambitieus en zelfrelativerend met de nodige humor zijn vanaf maandag 1 september te herleiden uit de promo’s en idents van de zender. Om de start van het nieuwe seizoen te vieren presenteert Veronica-televisie op zaterdag 23 augustus voor haar kijkers het grootste gratis strandfeest van Nederland in Hoek van Holland: Sunset Grooves. Dit is het grootste gratis strandfeest van Nederland dat plaatsvindt aan de kust van Hoek van Holland. Iedereen is van 18.00 uur tot 01.00 uur welkom om te dansen op de beats van top-dj’s Roog, Erick E, Lucien Foort en Leroy Styles. Kijk voor meer informatie op www.veronicatv.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.