>Herfstwandeling op Guernsey

>Van 20 – 28 september vindt weer de Herfstwandelweek op het Kanaaleiland Guernsey
plaats. Dit jaar staat de week in kader van het verleden en iedere wandeling heeft een bepaald thema. Het eiland beschikt over een fijnmazig netwerk aan rustige weggetjes, klifpaden en magnifieke stranden. Op het programma staan wandelingen met als thema Victor Hugo, de Franse schrijver die 19 jaar in ballingschap op het eiland woonde en schrijver was van o.a “Les Miserables” en “De Klokkenluider van de Notre Dame”. Maar ook de Impressionistische schilder Renoir deed er inspiratie op, vooral door het licht van Moulin Huet Bay . En natuurlijk wordt de Duitse bezetting niet overgeslagen. In totaal is er keuze uit 40 thema-wandelingen die begeleid worden door ervaren gidsen. De kosten zijn £ 4 per wandeling en bij 4 wandelingen, of meer, is het gratis. De populaire wandelweken van Guernsey worden in de Lente en Herfst gehouden en trekken vaak meer dan 500 bezoekers. Voor meer informatie en andere evenementen: www.visitguernsey.com.

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.