>Het is officieel: een kwakkelzomer

>Zachtjes tikt de regen tegen ’t tentdak, op het ritme van de kwakkelzomer. Vanuit hun tentje op parkcamping Mooi Delden staren Jet Feith en Kerry Mitchell uit Amsterdam berustend in het druilerige niets. ,,Leuk is anders, maar uiteindelijk ben je altijd nog je eigen zon,’’ spreekt Feith zichzelf quasi-filosofisch moed in. Daar zitten ze dan, in hartje Twente, gevangen in de beslotenheid van een ultraklein tentje: twee Amsterdamsen die, per huurauto, de routine en hectiek van hun woonplaats zijn ontvlucht, in de zoektocht naar vrijheid, rust en een sympathiek zonnetje. ,,Qua weer zit het ons niet mee,’’ verhaalt Kerry. ,,We begonnen op een camping in Apeldoorn, maar daar regende het vooral. Dus zijn we iets verder oostwaarts getrokken, in de hoop op beter weer. Nou ja, je ziet het, er is weinig verbetering opgetreden.’’ Reispartner Feith haakt in: ,,Het is jammer en lastig, omdat we graag wat meer hadden gewandeld, maar het heeft niet heel veel invloed op onze gemoedstoestand. De zon moet vooral van binnen schijnen, niet? Wordt het volgende week wel mooi weer? Daar zijn we lekker mee.’’ Lees het hele verhaal bij AD.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.