>Hoogseizoen in Zoo Labyrinth Boekelo

>>Hoogseizoen in Zoo Labyrinth Boekelo 13Tijdens de vakantie is er volop leven in de brouwerij in Zoo Labyrinth Boekelo. In augustus worden er allerlei activiteiten georganiseerd, zoals de nieuwe zomerspeurtocht ‘Catch a dream’, roofvogeldemonstraties, educatiekar Beestenboel en Expeditie Mammoet. Tijdens de bijzondere speurtocht ‘Catch a dream!’ kunnen kinderen in Zoo Labyrinth Boekelo hun dromen achterna en komen ze van alles te weten over de betekenis van dieren in hun dromen, dromenvangers en nachtmerries. De kosten bedragen € 1,50 per speurtochtformulier. Wanneer de deelnemers na afloop hun antwoordstrookje inleveren bij de kassa maken ze kans op een prijs.
Bij de spannende roofvogeldemonstraties van Valkenier Ruud Sanders komen de bezoekers oog in oog te staan met valken, buizerds, arenden en uilen. Aan de hand van het vlieggedrag van de verschillende vogels geeft de valkenier uitleg over deze bijzondere dieren. Tijdens Expeditie Mammoet kunnen kinderen, onder leiding van de ‘hoofd-paleontoloog’ meehelpen met het opgraven van echte mammoetbotten.Voor meer informatie over de exacte data en tijden van de verschillende activiteiten: www.boekelozoo.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.