>Kampioenschap straattekenen

>Vandaag en morgen (23 en 24 augustus) staat Valkenburg aan de Geul in het teken van Colours of Valkenburg. Dit is het eerste Internationale Streetpainting Festival in Nederland, geïnspireerd door festivals in Italië, Duitsland en de Verenigde Staten. De deelnemende Streetpainters zijn Internationaal bekend en komen vanuit alle windrichtingen naar Valkenburg. Daarnaast hebben belangstellenden de mogelijkheid om zich in te schrijven en mee te krijten. Voor het festival Colours of Valkenburg is iedereen van harte uitgenodigd om mee te Streetpainten; van professional tot amateur, van jong tot oud. Enige voorwaarde hieraan is dat je op zaterdag 23 en zondag 24 augustus aanwezig bent op het festival. Inschrijven voor Colours of Valkenburg is gratis en kan via het inschrijfformulier op de website www.coloursofvalkenburg.nl. Elke deelnemer ontvangt van de organisatie een gratis set pastelkrijt. Colours of Valkenburg wordt gehouden in het centrum van Valkenburg aan de Geul, te weten op het Theodoor Dorrenplein, in de Gosewijnstraat, de Louis van de Maesenstraat en de Pelerinstraat. Op deze locaties worden enkele tientallen streetpainting vlakken aangegeven.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.