>Kinderdag op Muiderslot

>Op 6 september is het Muiderslot al vanaf 10.00 uur ’s morgens gratis toegankelijk voor alle kinderen tot 12 jaar, onder begeleiding. De jaarlijkse Kinderdag belooft dit jaar een spektakel te worden compleet met een echte watersurvivalbaan. Maar natuurlijk ontbreken ook de echte ridders niet op deze dag. De mannen en vrouwen van de middeleeuwse Krijgskunstvereniging Zwaard en Steen geven demonstraties en betrekken natuurlijk ook de kinderen bij hun activiteiten. Zelf schieten met een kruisboog, zwaardvechten of zelfs een heuse jonkvrouw veroveren, het kan allemaal. Als je voor € 2,50 een spelletjeskaart koopt, kun je ook meedoen aan ouderwetse spelletjes zoals zaklopen, de burchtrace en de eendencarrousel. Onze Valkenier is de hele dag aanwezig met Calimero, het piepkleine schreeuwuiltje en er zijn ook vliegdemonstraties met echte roofvogels. Veel enthousiasme en voor de zekerheid een setje droge kleren meenemen! Speciaal voor deze dag is het Muiderslot geopend van 10.00 uur ’s morgens tot 18.00 uur ’s avonds. www.muiderslot.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.