>Leer Spaans in Spanje

>Altijd al vloeiend Spaans willen leren spreken? Op zoek naar het Spaanse temperament in jezelf? De regio Valencia laat deze wensen in vervulling gaan. Het Mediterrane klimaat, de heerlijke Valenciaanse keuken, een rijke cultuur en een perfecte geografische ligging met prachtige landschappen en zee maken de regio Valencia een ideale bestemming om kennis te maken met de Spaanse taal. Dit in combinatie met de zeer professionele talenscholen maken het Spaanse avontuur compleet en doen je terugkeren als een echte Valenciano.
Om de Spaanse taal goed onder de knie te krijgen, is het volgen van een talencursus in Spanje de beste manier. In het rijtje van populaire plekken als Barcelona, Madrid, Sevilla en Salamanca ontbreekt vaak nog de regio Valencia, terwijl de mogelijkheden ook hier zeer uitgebreid zijn. Zowel in Valencia stad als in Alicante, Dénia en Castelló de la Plana (Castellón) bevinden zich diverse internationale talenscholen, aangesloten bij de speciale AMEELE associatie voor talenscholen. De cursus wordt op verschillende niveaus gestart en de klassen bestaan gemiddeld uit kleinere groepen, waardoor alle studenten individuele aandacht krijgen. Elke talenschool biedt een cursus op maat aan: naast de basiscursus van ± 4uur per dag is het ook mogelijk om extra cursussen naar keuze te volgen. Op deze manier wordt de cursus aangepast op de wensen en het doel van elke student afzonderlijk.
Tijdens het leren van de Spaanse taal in Valencia wordt direct het echte Spaanse “mañana mañana” gevoel verkregen. Vooral door de relaxte manier van lesgeven in combinatie met de wereld van de Valencianos waar men zich in bevindt. Elke talenschool biedt haar studenten diverse accommodatiemogelijkheden aan, waarbij een keuze gemaakt kan worden uit gedeelde appartementen, (Spaanstalige) gastgezinnen, universiteitsresidenties of hotels. Vaak wonen studenten in gedeelde appartementen en universiteitsresidenties samen met internationale studenten. Studenten kunnen het dagelijkse leven in de regio Valencia op verschillende manieren 24/7 meemaken en het echte Spaanse gevoel beleven. Meer informatie Valencia: www.landvalencia.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.