>Libéma Vakantieparken: nu al boeken voor 2009

>

Op de eerste dag dat kinderen in het noorden van Nederland weer naar school gaan, heeft Libéma Vakantieparken ervoor gezorgd dat ouders alvast de zomervakantie voor 2009 kunnen reserveren. Vanaf heden zijn alle bungalow-, jungalow-, chalet- en kampeervakanties met aankomstdata in het volgende jaar te reserveren via www.libema.nl. Ouders die hun kinderen nu alvast de volgende voorjaars-, mei- of zomervakantie in het vooruitzicht stellen, kunnen zelf ook op een aangename verrassing rekenen: tot 1 december krijgt men maximaal € 100,- korting. Ook volgend jaar biedt Libéma Vakantieparken alle gasten die logeren op één van de drie parken in Brabant een ExtraCard aan. Hiermee hebben gasten tijdens hun vakantie gratis en onbeperkt entree tot een zestal dagattracties waaronder Safaripark Beekse Bergen en Dierenrijk.
Op de Libéma Vakantieparken kunnen gasten verblijven in onder meer bungalows, jungalows, Villa Chalets en boomhutten. Daarnaast kunnen gasten kamperen in zelfmeegebrachte kampeermiddelen en kant-en-klare tenten.
0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.