>Luxe op safari in Zuid-Afrika

>The Victoria Falls. Talks between the territor...Image via WikipediaDe beelden kennen we van Groeten uit de Rimboe en van prachtige natuurdocumentaires op Discovery en National Geographic Channel. Overweldigende vergezichten, leeuwen, giraffen en olifanten en primitieve stammen in authentieke hutjes. Wat zou het mooi zijn om zuidelijk Afrika eens met eigen ogen te zien. Maar ja, zo’n expeditie is voor mij niet weggelegd: veel te ruig en veel te duur. Summum Reizen maakt het voor meer mensen mogelijk. Voor minder dan 3000 euro reis je 25 dagen lang zeer comfortabel door vier landen in zuidelijk Afrika, met stokstaartjes en zebra’s op aai-afstand… De reis door zuidelijk Afrika is de parel van het Summum-programma op het continent. Je trekt in een luxe uitgevoerde safaritruck door maar liefst vier landen: Zuid-Afrika, Namibië, Botswana en Zambia. De overnachtingen zijn dicht bij de natuur, maar altijd comfortabel: van lodges tot van alle gemakken voorziene safaritenten. De prachtige tocht begint in Kaapstad, waar onder andere een bezoek kan worden gebracht aan Robbeneiland, waar Nelson Mandela jarenlang gevangen werd gehouden. Vandaar gaat de reis door de ‘Garden of God’ naar Namibië, een land waarvan de spectaculaire woestijnen nog pas de laatste jaren zijn ontdekt door toeristen. www.summum.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.