>Maak een fotoalbum met TomTom GO

>Voor een onvergetelijke vakantie ligt vanaf vandaag de speciale promotie van TomTom, de “TomTom GO fotoalbum Promo” in de winkels. Hiermee hoeven reizigers zich geen zorgen te maken over het vinden van de beste route naar hun bestemming én kunnen ze hun leukste herinneringen, helemaal naar eigen smaak, in een gratis fotoalbum vastleggen. Deze speciale TomTom promotie wordt aangeboden met een TomTom GO 730. Gebruikers kunnen via www.tictacphoto.com gemakkelijk hun persoonlijke fotoalbum ontwerpen, door gebruik te maken van de TomTom code aan de binnenkant van de doos. Het album is 24,5cm x 32cm groot, heeft ruimte voor 90 foto’s op 30 pagina’s en wordt binnen 15 dagen thuisbezorgd. De TomTom GO fotoalbum Promo is tot eind augustus verkrijgbaar in winkels in Nederland en heeft een adviesprijs van 399 euro. Meer informatie is te vinden via: www.tomtom-promo.com.
De TomTom GO 730 is één van TomTom’s best verkochte draagbare navigatieproducten. Door historische data van TomTom IQ Routes™ met dagelijkse kaartupdates via TomTom Map Share™ te combineren, biedt het apparaat de meest intelligente navigatie die er vandaag de dag op de markt verkrijgbaar is.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.