>Meer dan dieren in Wissel

>>Meer dan dieren in Wissel 8Deze maand valt er veel te beleven in Dierenpark Wissel! Naast het bewonderen van de verschillende pasgeboren dieren en de nieuwe zomerspeurtocht ‘What do you see’ worden er volop activiteiten georganiseerd. Zo kunnen bezoekers genieten van verrassende illusies tijdens de Grote Apekop Show en krijgen ze bij educatiekar Beestenboel wel een heel bijzondere kijk op de dierenwereld. Speciaal voor de jongste bezoekertjes is er dagelijks schminken en ballonknopen en zijn er spannende poppenkastvoorstellingen.
In augustus kunnen bezoekers volop meedoen aan de zomerspeurtocht ‘What do you see’. Tijdens deze nieuwe speurtocht komen bezoekers van alles te weten over de ogen van de verschillende dieren! Waarom kan een nachtdier juist in het donker zo goed zien? Kijken vogels altijd tegen hun snavel aan en hoe vinden blinde wallabie jongen de weg naar de buidel? Elk dier gaat anders om met zijn ogen. De speurtocht is in augustus iedere dag te maken. Het speurtochtformulier kost € 1,50. Wanneer de deelnemers na afloop hun antwoordstrookje inleveren bij de kassa maken ze kans op een prijs.
In het hoogseizoen kunnen bezoekers tevens volop genieten van de spectaculaire theatervoorstellingen van Theater Apekop. Tijdens de Grote Apekop Show worden bezoekers meegenomen op een bijzondere ontdekkingsreis en passeren verrassende illusies, rare grappen en lollige liedjes de revue. De Grote Apekop Show treedt in augustus regelmatig op.
Voor de jongste bezoekers is er extra veel vertier. Iedere dag worden er grappige ballonfiguren geknoopt en zijn er regelmatig poppenkastvoorstellingen. Kinderen kunnen zich tevens dagelijks laten schminken als hun lievelingsdier. De schminkmeiden van het park toveren iedereen in een mum van tijd om tot een brullende leeuw, pratende papegaai of een ander dier. www.wisselzoo.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.