>Nieuwe airbus voor SilkAir

>Met de komst van het nieuwste Airbus A320 vliegtuig zullen SilkAir passagiers binnenkort genieten van een nog stijlvollere reiservaring. SilkAir, een dochteronderneming van Singapore Airlines, introduceert een nieuw cabine ontwerp, uitgevoerd in rustgevende en warme herfstkleuren. Het klassieke koele interieur zoals in de overige SilkAir vliegtuigen, zal geleidelijk door dit nieuwe interieur worden vervangen. Voor nog meer comfort is de nieuwe SilkAir Airbus A320 uitgerust met ergonomisch ontworpen stoelen voorzien van verstelbare hoofdsteunen. De Business Class aan boord van de nieuwe SilkAir Airbus A320 is uitgerust met leer beklede stoelen. De bagageruimten boven de stoelen zijn vergroot waardoor handbagage gemakkelijker kan worden opgeborgen. SilkAir heeft een reputatie opgebouwd als een eersteklas luchtvaartmaatschappij met een volledige inflight service. Recentelijk wist SilkAir een vijfde plaats in de top-10 van internationale luchtvaartmaatschappijen te veroveren in de World’s Best Awards van het gerenommeerde Travel + Leisure magazine. Vier plaatsen omhoog geklommen van een negende plaats vorig jaar, is het voor het vierde achtereenvolgende jaar dat SilkAir in deze lijst geplaatst wordt en is SilkAir wederom de enige regionale luchtvaartmaatschappij in de top-10 van internationale luchtvaartmaatschappijen. Plaatsing wordt bepaald door een gemiddelde waardering van lezers in vijf verschillende categorieën, t.w. comfort, maaltijden, service aan boord, klantenservice en toegevoegde waarde voor de passagier.De Airbus A320 brengt de SilkAir vloot op een totaal van 15 vliegtuigen en is het eerste vliegtuig uit een definitieve bestelling van 12 toestellen.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.