>Nieuwe luxe in Marokko

>The Rezidor Hotel Group landt in Marokko en kondigt een nieuw Radisson Resort & Spa Saïdia aan – het hotel zal 384 kamers en 97 villa’s aanbieden en zal zijn deuren openen in het derde trimester van 2010. “Met deze laatste aanwinst, voegen we een nieuw land toe aan onze hotelportfolio die vanaf nu 53 landen in de EMEA regio telt”,, zegt Kurt Ritter, President en CEO Rezidor. “We beschikken momenteel over 47 hotels met ongeveer 11.500 kamers in beheer of ontwikkeling in het Midden-Oosten en Afrika – bewijs van onze betrokkenheid in dit deel van de wereld.”
Mediterrania-Saïdia ligt in het noordoosten van Marokko aan de mediterraanse kust en is bekend vanwege haar 6 km beschermd strand. Bovenop de luxe suites en de villa residenties biedt het Radisson complex 4 restaurants, 3 bars, een Marrokaans geïnspireerde spa en thalassocentrum met een oppervlakte van 1.500 m², 5 buitenzwembaden en 1 binnenzwembad en 2 fitnesscentra inbegrepen, een kinderclub, boetieks, tennispleinen, een amfitheater en een beach club. De 1 500 m² conferentie- en vergaderruimte maken het hotel perfect, zowel voor zakenreizigers als toeristen.
Het hoofdkantoor van The Rezidor Hotel Group is gebaseerd in Brussel. Meer informatie op www.rezidor.com.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.