>Outdoor-avontuur in ongerepte natuur

>René Boogaard en Marry Boogaard-van Beek verruilden Nederland voor het uitgestrekte Zweden. In 2003 verhuisden zij met hun twee kinderen naar het Noorden en namen zij vakantiepark Tyngsjö Stugby over. Als ondernemers pur sang met liefde voor de natuur én buitensport zijn ze zeer actief bezig in de regio Dalarna. Deze omgeving biedt hun alles wat zij zoeken: prachtige natuur en veel toeristen. In alle seizoenen is er wel wat te beleven in dit fraaie gebied. Uitgestrekte bossen en heldere meren bepalen het rotsachtige landschap in de regio Zuid-Dalarna, ook wel het hart van Zweden genoemd. Te midden van deze ongerepte natuur ligt het vakantiepark `Tyngsjö Vildmark, camping, stugby & outdoors´. Een plek waar buitensporters en natuurliefhebbers kunnen genieten van een buitengewoon mooie omgeving waar stilte en rust heersen. Ook voor gezinnen met kinderen is het een ideale omgeving. In de nazomer en herfst kun je hier de verstilde natuur nog ervaren. Die natuur is op diverse manieren te beleven: wandelend, fietsend, kanoënd of per mountainbike. Zo is er tot eind september een kano-fiets arrangement langs grotendeels onverharde wegen door Noord-Värmland en Zuid-West-Dalarna. Meer informatie www.tyngsjovildmark.com

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.