>SnowRepublic nieuwe wintersportsite

>Het nieuwe wintersportseizoen 2008/2009 gaat van start met een geheel nieuwe wintersport site www.SnowRepublic.com genaamd. Dit nieuwe wintersportplatform, dat in oktober begint, presenteert zich als “sportief, fris en eigenwijs met veel, heel veel passie voor wintersport” en biedt een varia aan informatie en mogelijkheden. Virtueel skidorp SnowRepublic is een virtueel wintersportdorp waar de zon altijd schijnt en de vele kilometers pistes liggen vol met verse poedersneeuw. Er zijn leuke mensen, lekkere terrassen en goede kroegen. De nieuwe community stelt communicatie tussen de leden die net zo’n passie voor wintersport hebben centraal. De doelgroep is modern, actief en sportief, maar zijn niet per definitie diehard wintersporters. Wel zijn de SnowRepublikanen erg geïnteresseerd in sneeuwhoogtes, wintersportweer, innovaties op het gebied van ski’s, snowboards en kleding, nieuws uit de wintersportgebieden. Daarnaast wordt op SnowRepublic.com aandacht besteed aan après-ski in alle mogelijke vormen. Community SnowRepublic is een echte community waarbij alle leden hun eigen profielpagina hebben. Hierop kunnen de leden hun eigen reisverhalen, foto’s en video’s plaatsen, favoriete skigebieden aangeven en – heel belangrijk -vrienden toevoegen. Er zal een marktplaats voor gebruikte wintersportspullen geopend worden, er kunnen reisgenoten gezocht worden en er is veel plaats voor feedback en reviews. De mannen achter SnowRepublic zijn Edwin Hagenouw en Alex Timmer. Edwin is onder andere eigenaar van www.apresski.biz wintersport portal. Alex heeft van zijn passie zijn beroep gemaakt en is al ruime tijd werkzaam binnen de wintersport. SnowRepublic is een partnership aangegaan met Roel van den Bekerom en Saskia Smulders. Zij zijn zeker geen onbekenden in de wintersportwereld en blogden vorig jaar met groot succes op wintersport.blog.nl. SnowRepublic verwacht in het eerste jaar meer dan een half miljoen unieke bezoekers te trekken.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.