>Speciale actie Franse campings

>De kwaliteitscampings van ‘Campings Qualité’ in Lorraine hebben een speciale aanbieding voor hun gasten in het naseizoen. In de maand september verblijven de gasten 3 nachten op de camping en betalen er slechts 2. De actie is van toepassing op alle accommodaties op de camping, dus ook voor tenten, bungalows en stacaravans. Om voor de korting in aanmerking te komen, moet de klant vooraf reserveren bij de betreffende campings. Alle deelnemende campings en telefoonnummers vindt de vakantieganger via de Nederlandstalige website www.tourisme-lorraine.fr . In het Noord-Franse Lorraine dragen 25 campings het kwaliteitskeurmerk ‘Camping
Qualité’. ‘Camping Qualité’ is onderdeel van het label ‘Qualité Tourisme’, een landelijk keurmerk waarmee de Franse overheid de kwaliteit van toeristische organisaties op hoog niveau wil houden. Lorraine kent een groot aantal campings, die het kwaliteitslabel dragen. Ze worden hiervoor op tal van aspecten beoordeeld. Eén van de belangrijkste selectiecriteria is de ligging
in de natuur.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.