>Spectaculair ballonfestival in Engeland

>Met meer dan zeventig hete luchtballonnen in alle soorten en maten en 250 duizend bezoekers, belooft het Northampton Balloon Festival in de Engelse East Midlands een buitengewoon spektakel te worden. Het weekeinde van vrijdag 15 t/m zondag 17 augustus trakteert drie dagen lang op ballonvertier met races, ‘evening glows’ waarbij piloten hun vlammenwerpers ontbranden op de maat van muziek, en vrije vaarten voor bezoekers. Het event vindt plaats op het Race Course Park in de stad Northampton. Het festival kent een uitgebreid entertainmentprogramma voor het hele gezin. Dagelijks vertonen straatartiesten hun kunsten en treden artiesten op. Er is een circus, een wild west show, een komedienacht, een markt met meer dan 200 kramen en op vrijdag- en zaterdagavond een spectaculair vuurwerk begeleid door muziek. Voor de allerkleinsten is er schmink en een kinderboerderij. Oudere kinderen kunnen hun voetbalkwaliteiten aanscherpen met de David Beckham Academie of spelletjes spelen in het Nintendo Wii centrum. De entree bedraagt 5 euro per dag per volwassene of 12 euro voor drie dagen. Kinderen tot 17 jaar krijgen gratis toegang. Het festival duurt dagelijks van 10.00 tot 22.30 uur, behalve op zondag als de festiviteiten eindigen om 17.00 uur. www.discovereastmidlands.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.