>Staybridge Suites nu ook buiten USA

>Na het succes van Staybridge Suites in Noord-Amerika zijn er nu ook vestigingen in Liverpool en Caïro. De InterContinental Hotels Group (IHG) – de eigenaar van het merk – zet de toon in dit snelst groeiende hotelsegment in de VS. Het concept van Staybridge Suites is gericht op gasten die doorgaans langer dan vijf nachten blijven in Europa en het Midden-Oosten.
Het Staybridge Suites-hotel, met 132 suites, werd in Liverpool officieel geopend door Andrew Cosslett, CEO van IHG. In lijn met de filosofie – het beste van thuis combineren met wat een hotel te bieden heeft – werden de gasten welkom geheten in het allereerste Britse Staybridge Suites-hotel. “Liverpool staat dit jaar volop in de schijnwerpers als ‘Culturele Hoofdstad’ van Europa; het is dan ook de ideale plaats om ons eerste Staybridge Suites-hotel buiten Amerika te lanceren,” aldus Andrew Cosslett op de openingsplechtigheid. www.staybridge.co.uk

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.