>Steak eten op zee

>Liefhebbers van een goede steak hebben nu een extra argument om aan boord van DFDS Seaways te gaan. Cruiseferrymaatschappij DFDS Seaways opent op alle schepen het Explorers Steakhouse. In het steakhouse worden volgens het bedrijf ’s werelds beste steaks geserveerd. “Zelfs de meest verwende steakliefhebber komt hier volop aan zijn trekken, met de T-Bone Steak van ruim 400gr of een superieure Beef Tenderloin van 500gr”. Natuurlijk zijn er ook kleine steaks voor de minder grote eters. Met de introductie van het nieuwe restaurant versterkt DFDS Seaways het brede ‘wining & dining’ aanbod aan boord.
De nadruk van het Explorers Steakhouse ligt op de superieure kwaliteit van het vlees en het dineren in een ontspannen omgeving. Voor de steaks gebruikt DFDS Seaways uitsluitend topkwaliteit rundvlees van de befaamde Noord Amerikaanse Longhorn uit Nebraska.
Passagiers aan boord van DFDS Seaways (varend tussen IJmuiden – Newcastle) hebben aan boord van de Princess of Norway en de King of Scandinavia ruimschoots gelegenheid om te genieten van de culinaire mogelijkheden. Beide schepen hebben 5 verschillende restaurants: het Explorers Steakhouse, het Blue Riband restaurant voor een à-la-carte diner, buffetrestaurant 7Seas, Bake ’n Coffee en het Latitude Café. www.dfds.nl .

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.