>Storm doodt toeristen in Italië

>

In de Telegraaf een verhaal over toeristen in Italië die een zomerstorm overleefden: “Ze waren net in hun slaapzakken gekropen toen de hemel boven hun tentdak naar beneden leek te komen. De Nederlanders broers Jim en Albert Hoekendijk en hun gezinnen beleefden afgelopen weekeinde angstige uren op hun camping aan de Adriatische kust in Italië, toen een verwoestende storm talloze bomen ontwortelde en tenten als vaatdoeken door de lucht slingerde. Jim en Carla Hoekendijk uit Apeldoorn en hun kinderen Marjolein, Charlotte en MarieSophie huurden twee tenten op camping Villagio Europa, ongeveer vijf kilometer van de stad Grado, toen de storm korte metten maakten met tenten, caravans, campers en bomen.(…) Een 44-jarige Noorse toerist en zijn 8-jarige zoon waren minder fortuinlijk. Zij kwamen om toen een boom hun tent verpletterde.”

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.