>T-festival multicultureelfeest

>Zondag 24 augustus houdt Tilburg de T-Parade, waarin de stad voor de tweede keer zien dat leven met zoveel verschillende culturen een wereldfeest kan zijn. In een kleurrijke Parade trekt een bonte stoet praalwagens en loopgroepen door het centrum van Tilburg. De T-Parade onderscheidt zich van andere evenementen door de samenwerking van verschillende culturen in tegenstelling tot de afzonderlijke presentatie. Meer dan 50 groepen hebben zich voor de Parade aangemeld, zij zorgen samen voor 1.150 deelnemers. De optocht start om 13.00 uur in de St. Josephstraat en eindigt om 16.15 uur op het Willemsplein waar Mevrouw Vogelaar, Minister van Integratie, vervolgens de prijzen uitreikt. Speciale gasten tijdens de T-Parade zijn de Gevolmachtigde Minister van de Nederlandse Antillen de heer Comenmencia en zijn vrouw.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.