>Teambuilding in de Ardennen

>Organisaties kunnen met teams tot maar liefst 175 personen samen avonturen beleven in het hart van de Echte Belgische Ardennen, 75 km ten zuiden van Luik. Net voordat de rivier de Ourthe zich door La Roche-en-Ardenne slingert, vind je op een beboste helling aan de oever Brandsport ‘Rocks & River Team Adventures’. Op de andere oever ligt het hotel waar grote en kleine teams goed verzorgd worden. Ze maken graag een offerte op maat. Een mogelijkheid is aankomst in de Ardennen aan het einde van de ochtend en meteen ’s middags aan de slag om adventure teamwork te leveren. Na een lekker maal, een feestavond en een comfortabele nacht komen de teams de volgende ochtend weer in actie. Terugreis in de namiddag.
Alle activiteiten liggen vlakbij elkaar, ter plaatse is vervoer dus niet nodig. Samenwerking, zorgen voor veiligheid van elkaar, blindelings (letterlijk) vertrouwen, elkaar leiden zijn sleutelwoorden. Tot de mogelijkheden behoren rotsklimmen, abseilen, boogschieten, vlotbouwen en de rivier oversteken, een spannende steile hillwalk, over de touwbrug naar de andere oever, kajakvaren/raften, een run-bike-run tocht, Teambuilding Games, een mountainbike tocht en challenge parcours ‘Forest Rope Adventures’. www.brandsport.be

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.