>Tot 50 % korting in provincie Luxemburg

>Tot Pasen 2009 kan men met de pas van de toeristische diensten van de provincie Luxemburg kortingen krijgen in een vijftigtal attracties van de regio. De kortingen lopen soms op tot 50 % in het hart van de Ardennen. Om de pas te ontvangen, moet men minstens een nacht doorbrengen bij één van de partners die deze actie mogelijk maken: de hotels die lid zijn van Horeca Luxemburg, de vakantiewoningen of gastenkamers/B&B adressen van Accueil Champêtre en Wallonië en Gîtes de Wallonie, de vakantieparken van Ourthe & Somme en de campings die lid zijn van Wal Camp. Als men bij het Belgisch Verkeersbureau voor Wallonië en Brussel de zeer uitgebreide toeristische brochure 2008 van de provincie Luxemburg aanvraagt, dan stuurt men ook een kaartje met details over de ‘kortingspas’. Men hoeft slechts één nacht in de provincie door te brengen om deze pas, die voor 4 personen en gedurende het hele jaar geldig is, te krijgen. Info: Informatie over kortingspas en gids Provincie Luxemburg zijn tegen betaling van porto- en administratiekosten beschikbaar bij het Belgisch Verkeersbureau voor Wallonië en Brussel, Postbus 2324, 2002 CH Haarlem, tel 0900-2020107 (0.45 € p/m). Zie ook www.ftlb.be

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.