>"Waterwandelroute" op de Moezel

>Er is sinds kort een zogeheten ‘waterwandelroute’ op de rivier de Moezel. Het gaat daarbij om een kanoroute van 217 kilometer, met vijftig aanlegplaatsen en een uniforme bewegwijzering. Watersportliefhebbers kunnen zo in een aangenaam tempo genieten van het landschap en desgewenst aanleggen voor het bekijken van bezienswaardigheden aan de wal.
De organisatie Mosellandtouristik heeft ter kennismaking een vierdaags arrangement ontwikkeld. De tocht voert onder meer langs kastelen en burchten, de steilste wijnberg van Europa en de mooiste wijnterrassen langs de Moezel. Het arrangement omvat het gebruik van een kano met de daarbij horende uitrusting, introductie, een wijnproeverij in een wijnkelder, een avondmaaltijd met regionale specialiteiten en het ophalen van de kano’s bij het eindpunt. De etappen zijn steeds 15 km per dag.
De vierdaagse kanotocht inclusief overnachtingen met ontbijt kan worden geboekt vanaf € 268 per persoon (bij reserveringen vanaf 4 personen). Het arrangement is geldig tot oktober a.s. De tochten beginnen steeds op zondag en eindigen op vrijdag. Bagagetransport kan afzonderlijk worden geregeld. www.mosellandtouristik.de

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.