Weekendjeweg.nl komt met reissite voor senioren

Winters weekend in een huisje van Center Parcs. Foto: Elkedagvakantie

Winters weekend in een huisje van Center Parcs. Foto: Elkedagvakantie


De nieuwe site BungalowTrips.nl biedt vakantiegangers de mogelijkheid voor elke gewenste dag van de week een bungalow te huren. De bungalowmarkt kent tot nu toe vaste verblijfsperioden, waarbij de gast alleen op maandag of vrijdag kan aankomen. De makers van Weekendjeweg.nl lanceren hun nieuwste site BungalowTrips.nl dan ook onder het motto “de flexibiliteit van een hotel en de privacy van een bungalow”. Het is volgens de makers de eerste overkoepelende site voor bungalowparken met dit concept. De site richt zich primair op de groeiende groep senioren die voor hun vrijetijdsbesteding niet gebonden zijn aan het weekend en schoolvakanties. In 2030 heeft volgens het CBS bijna een kwart van de Nederlandse bevolking de pensioengerechtigde leeftijd bereikt. “In de file staan op weg naar een bungalowpark is met BungalowTrips.nl verleden tijd voor gasten die kunnen afwijken van een weekendverblijf. Ideaal voor senioren. Andere groepen die baat hebben bij deze website zijn bijvoorbeeld winkeliers en zelfstandige ondernemers,” vertelt Ed Trentelman, Commercial Director. BungalowTrips.nl is net als Weekendjeweg.nl onderdeel van Bookit. Bookit is marktleider in Nederland op het gebied van korte tussendoor vakanties in zowel hotels als bungalowparken.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.