>WK Raften gaat naar Zoetermeer

>Dutch Water Dreams heeft de Wereld Kampioenschappen Raften R4 in 2010 toegewezen gekregen van de IRF, de International Rafting Federation, waarbij meer dan 500 sporters verwacht worden. Het WK in 2009 wordt gehouden in Bosnië en Herzegovina. Voor het WK in 2010 waren 3 landen in de race, Italie, Chili en Nederland. Dankzij de Olympische Wildwaterbaan bij Dutch Water Dreams en de perfecte locatie en faciliteiten is Dutch Water Dreams gekozen tot dé locatie voor het WK in 2010. Dutch Water Dreams is zeer blij met deze toewijzing. In samenspraak met de gemeente Zoetermeer wordt dit evenement nader uitgewerkt. Lees de reportage die Elke Dag Vakantie over Dutch Water Dreams maakte

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.