>Zomerfestival in Kasteeltuinen Arcen

>Op de laatste dagen van augustus wordt nog zomer gevierd in Kasteeltuinen Arcen. Tijdens het Zomerfestival zijn er volop bijzondere activiteiten voor jong en oud. Zo komen onder andere de Kids for Animals Kindershow en Bob de Bouwer naar Arcen en staat Kasteeltuinen Arcen half augustus weer in het teken van de Koi. Verder kunnen kinderen zich laten schminken als hun favoriete dier, een poppenkastvoorstelling bijwonen of een ballondier laten knopen.
Exclusief voor Kasteeltuinen komt het kindertheater van Het Zandkasteel naar Arcen. De hoofdrolspelers van de TV hit op Z@ppelin beleven allerlei avonturen in het Zandkasteel waar ze wonen. Shows vinden plaats op diverse middagen in augustus en ook is het regelmatig mogelijk de hoofdrolspelers in levende lijve te ontmoeten.
Drie valkeniers zijn actief op het Toernooiveld van Kasteel Arcen. Aan de hand van het vlieggedrag van diverse vogels zullen zij uitleg geven over deze bijzondere dieren. De demonstraties vinden diverse dagen per week plaats om 13.30 uur en 15.30 uur. www.kasteeltuinen.nl

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.