>Zuid-Amerikaanse sferen in Zoo Labyrinth

>Op zondag 24 augustus wordt er in Zoo Labyrinth Boekelo in samenwerking met Stichting Caribas uit Hengelo een Zuid-Amerikaanse dag georganiseerd. Tijdens deze dag verkeert Zoo Labyrinth Boekelo de gehele dag in Zuid-Amerikaanse sferen. Bezoekers kunnen genieten van diverse lekkernijen en leuke culturele activiteiten. Zo wordt er een Salsa/Merengue workshop gegeven, is er Caribische schilderkunst te bewonderen en kunnen bezoekers hun haren laten vlechten. Het beloofd een sfeervolle en muzikale dag te worden.
Onder begeleiding van een Salsa & Merengue dansgroep van Rico Latino kunnen bezoekers zelf meedoen met dansen. Op de vrolijke klanken van de Latijns Amerikaanse muziek leer je de beginselen van de twee gepassioneerde en populaire dansvormen. Meedoen kan van 11.00 tot 16.30 uur.
Op het programma staan nog meer activiteiten. Onder andere is er een harenvlechter aanwezig, die de kapsels van de bezoekers omtovert tot een fraai Zuid-Amerikaans kunstwerk. Er staan diverse informatiestands, waar men informatie kan inwinnen over Zuid-Amerika en waar men boeken kan kopen. Verder is er voor de kinderen een XL domino spel aanwezig. Ook worden speciaal voor deze dag Antilliaanse hapjes gemaakt. Zo kan je de sfeer niet alleen voelen, maar ook proeven.
In Zoo Labyrinth Boekelo is er nog veel meer te beleven. Kinderen kunnen zich van 11.00 uur tot 16.00 uur laten schminken als hun lievelingsdier, of een ballon laten knopen. Verder wordt er de gehele dag bij verschillende diersoorten Zoo Times gehouden. Tijdens Zoo Times vertellen dierenverzorgers van alles over de dieren die op dat moment gevoed worden en beantwoorden ze vragen van bezoekers. www.boekelozoo.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.