>Armando krijgt virtueel museum

>Het Armando museum heeft een subsidie van € 250.000,- ontvangen van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen om een kenniscentrum en online museum te ontwikkelen. De komende twee jaar werkt het Armando museum samen met Reekx en TWV Media aan de ontwikkeling van een hoogwaardig digitaal museum en virtueel kenniscentrum. Dit project zal het volledige oeuvre van Armando samenbrengen. Dankzij een subsidie van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen, is het museum in staat haar eigen kenniscentrum en online museum te ontwikkelen. De subsidieregeling ‘Digitaliseren met Beleid’ wordt uitgevoerd door Senter Novum en is bedoeld voor digitalisering en het op vernieuwende wijze presenteren van cultureel erfgoed: het doel van de regeling is betere digitale toegankelijkheid, vindbaarheid en bruikbaarheid voor iedereen nu, en in de toekomst.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.