>Columbus Magazine geeft abonnementsgeld weg

>Mensenrechtenorganisatie Survival International gaat een partnerschap aan met de toonaangevende reisglossy Columbus Magazine. De samenwerking tussen Columbus en Survival International houdt in, dat Columbus 5% van het abonnementsgeld van iedere nieuwe abonnee doneert aan Survival International en de stichting daarnaast ondersteunt met gratis advertentieruimte en redactionele aandacht. Survival International is een non-profit organisatie die zich inzet voor de rechten van inheemse volksstammen over de hele wereld. In stamverband levende volken zijn regelmatig slachtoffer van de destructieve effecten van onze westerse levenswijze. Het leefgebied van talloze stammen wordt verwoest door houtkap, grootschalige veehouderij en de aanleg van uitgestrekte sojaplantages. Hele stammen worden van hun land verdreven voor olie, goud of diamanten. Columbus is een zelfstandig en volledig onafhankelijk reismagazine dat in 2005 is opgericht door de twee gepassioneerde reizigers Louise ten Have en Matthijs de Groot, uit onvrede met de bestaande reisbladen. Columbus schrijft over de mooiste en meest ongerepte plekken ter wereld, ver weg en dichtbij, en baseert zich zoveel mogelijk op kennis van lokale bewoners. www.columbusmagazine.nl.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.