>D-Reizen pleit voor vroegboeken

>D-reizen ziet dit jaar extra drukte op de vakantiemarkt doordat de voorjaarsvakantie in Nederland, België, Frankrijk, Engeland en delen van Duitsland samenvalt in de periode van 14 tot 28 februari. Ook tijdens de overige schoolvakanties verwacht D-reizen extra drukte en adviseert daarom vroeg te boeken. Over de bestemming en vakantieperiode willen vooral gezinnen met schoolgaande kinderen het liefst in een vroegtijdig stadium al zekerheid hebben. Door het brede assortiment van 112 touroperators hebben klanten bij D-reizen nu nog voldoende keuze, aldus het bedrijf. Maar de verwachting is dat dit aanbod snel afneemt. Voor klanten die nog twijfelen over de bestemming biedt D-reizen tot 1 december de mogelijkheid om kosteloos om te boeken naar een andere accommodatie. Daarnaast hoeven klanten van D-reizen tot 19 oktober niets aan te betalen en profiteren zij van vroegboekkortingen.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.