>Dip & Dap komen naar Groningen

>Dip & Dap, de giraffen uit de gelijknamige televisieserie, komen naar Het Nederlands Stripmuseum Groningen. Op zaterdag 11 oktober kunnen kinderen liedjes zingen met deze twee televisiehelden en vervolgens met ze op de foto. Ook zal er een muzikale clown aanwezig zijn, net als de hoofdanimator van Dip & Dap. Hij laat de kids zien hoe Dip & Dap worden getekend.
Dip & Dap – twee giraffen met een lange nek, knobbelige knieën en een aanstekelijke lach – zijn bekend van de gelijknamige filmpjes op Zappelin. Daarin komen ze steeds in een nieuwe omgeving terecht. Tijdens één van die filmpjes, die ook te zien zal zijn tijdens de Dip & Dap-Dag (11 oktober), zijn ze te gast in Het Nederlands Stripmuseum Groningen. “De giraffen vonden het zo leuk, dat ze nu in levende lijve terugkomen om hun fans te ontmoeten”, aldus museummanager Albert Kraai. De avonturen van Dip & Dap worden geproduceerd door Studio Polanimation. Er start twee keer een programma (om 13.00 uur en 15.15 uur). Kijk voor meer informatie over de Dip & Dap-Dag op www.stripmuseum.nl.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.