>Emmen verrast met geboorte olifantje

>Dierenpark Emmen is blij verrast door de geboorte van een olifantje. De verrassing was des te groter omdat op de dag van de geboorte, toen de olifanten naar buiten gingen, nog niets aan de hand leek. Normaliter blijft een deel van de kudde namelijk binnen als de verzorgers zien dat er een geboorte aanstaande is. Hoewel het voor Dierenpark Emmen inmiddels al weer de 19e olifantenbaby is, is het de eerste keer dat de geboorte in het buitenverblijf plaatsvond, onder het toeziend oog van het publiek. Moeder van de kleine is Mingalar Oo, zelf geboren en getogen in Dierenpark Emmen. Voor haar is het de tweede zoon, want ook dit jong is een mannetje. Vader is de reusachtige Radza, die inmiddels al weer bijna vijf jaar in Emmen verblijft. Voor hem is het de vijfde nakomeling.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.