>Exclusieve wintersport op Franse bergen

>De vraag naar exclusieve reizen, bijzondere vakanties en unieke belevenissen stijgt. Bezoekers zijn op zoek naar droombestemmingen, een bijzonder product of een plek die nog niet of nauwelijks ontdekt is. Deze producten zijn exclusief doordat ze kostbaar zijn of door een bepaalde emotie die men erbij beleeft. Zo kan voor de ene persoon een diner in een drie sterren restaurant exclusief zijn terwijl de ander juist een diner in een iglo boven op de berg als exclusieve beleving ervaart. Maison de la France, in samenwerking met Salomon, Het Frankrijk Huis en TGV Europe speelt hier op in door exclusieve wintersportvakanties in de Franse bergen te promoten. Deze vakanties onderscheiden zich van andere vakanties door de originele locatie, een trendy en/of sfeervolle inrichting en een bijzonder comfort. Niets is te gek tijdens deze vakantie. Zo kan er een kok geregeld worden, een nanny voor de kinderen of bijvoorbeeld een massage aan huis. Na een sportieve dag in de bergen is het in het chalet lekker warm bij het haardvuur en staat de wijn koud. Maison de la France heeft o.a. een speciale Internet site opgezet, www.frankrijk-exclusief.nl, en om deze campagne kracht bij te zetten is een spel ontworpen. Geïnteresseerden kunnen vanaf nu deelnemen via de site of door het formulier in te vullen in één van de 100 sportwinkels die aan de actie deelnemen en waar Salomon producten worden verkocht. In 30 woorden omschrijft men wat een ultieme exclusieve vakantie moet inhouden. Begin maart 2009 worden de prijswinnaars van de zeer exclusieve vakantie in de bergen bekend gemaakt. De hoofdprijs bestaat uit een geheel verzorgd winter wellness arrangement van zeven dagen voor twee personen in een CGH appartement (in Paradiski, Les 3 Vallées, La Rosière, Le Grand Bornand of Les Houches), inclusief twee tickets voor de Ski Thalys en wintersportkleding voor dames en Origins ski’s van Salomon.

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.