>Expeditie Robinson-spellendag

>Al tien jaar is het programma ‘Expeditie Robinson’ een succes en heeft het inmiddels een hele schare trouwe fans verzameld. Veel Nederlanders en Belgen willen weten hoe zij het zouden doen op een onbewoond eiland. Dat blijkt wel uit het enorme aantal aanmeldingen (8000) voor het programma. Hoe zouden zij omgaan met de honger, de hitte en de uitputtingsslag? Op zaterdag 6 en 7 september organiseert RTL Nederland een evenement om deze ‘avontuurzoekers’ tegemoet te komen. Op het Experience Island in Loon op Zand vindt op die dagen voor de eerste keer het grote ‘Expeditie Robinson Evenement’ plaats. De bezoekers kunnen zich hier actief inzetten voor de verschillende games uit het programma waarbij twee wildcards te winnen zijn voor de editie van ‘Expeditie Robinson’ in 2009.
Natuurlijk ontbreken hier de hitte, het onbewoonde eiland en de honger, maar de avontuurlijke fans van het programma krijgen hier wel de mogelijkheid om de sfeer van ‘Expeditie Robinson’ te proeven. Actie, avontuur en spanning zijn belangrijke ingrediënten in het programma en dus ook bij het evenement. Naast de games uit de populaire reallifeserie, zoals de stormbaan, balans blokken op het water en uithoudingsvermogentesten kan de bezoeker zich uitleven op activiteiten als jetskiën, klimmen, duiken enzovoorts. Ook de minder actieve fan is welkom want op het eiland is het die dag goed vertoeven met hangmatten, een BBQ, vissen en strand.
De dagen worden afgesloten met muziek. Na een actieve dag is er niets lekkerder dan onderuit te genieten van een hapje en een drankje en goede muziek. De DJ’s van Boemklatch en de band Leaf (op 7 september) nemen dit voor hun rekening. Kaarten voor dit evenement zijn te verkrijgen via www.rtl.nl/expeditierobinson en www.experience-island.nl

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.