Fameuze Engelse golfbanen op een rij


Engeland wil met de onlangs gestarte golfcampagne, zowel de consument, als de specialisten op conferentie, meetings en incentive-gebied laten weten dat zij het spreekwoordelijke neusje van de zalm op golfgebied zijn. Vooral nu de wisselkoers van de Engelse pond lager staat dan ooit, is Engeland als bestemming voor conferenties, evenementen en incentive reizen nog aantrekkelijker voor bedrijven. Engeland is immers een bron van inspiratie, zeker als je kijkt naar de waanzinnig mooie banen als Lytham, Birkdale, Hoylake en Royal St Georges, schitterend aangelegd in duinen dichtbij de zee.
Op de website www.visitengland.nl/golf vindt u naast de top tien banen van fameuze golf-ster en Ryder Cup-speler, Ian Poulter ook uitgebreide informatie over beroemde en minder bekende maar uitstekende banen en aantrekkelijke aanbiedingen voor dit seizoen.
The Grove in Hertfordshire in zuidoost Engeland biedt bijvoorbeeld tot 31 januari een arrangement waarbij u drie nachten kunt verblijven voor de prijs van twee.
Naast The Grove zijn er in het zuidoosten nog een aantal aanbevelingswaardige banen als de heidebaan Wentworth, de London Club in Kent, Stokepark Club en de Buckinghamshire. Al die banen bevinden zich op maar een uurtje rijden van Heathrow.
Wie zijn blik nog verder wil laten reiken of op zoek is naar exclusieve golfarrangementen kan terecht bij Golf Breaks.com. Of het nu gaat om een arrangement inclusief greenfees voor de uitdagende en wereldberoemde Belfry, of de combinatie van golf en spa in de Telfort Golf and Spa Hotel, er kan een keuze gemaakt worden uit een uitgebreid aanbod waarbij elke golfliefhebber zijn vingers aflikt.
Doe vooral mee aan de prijsvraag op de website en wie weet staat u straks te swingen op een van de schitterende Engelse banen. Vul in waar de PGA Senior kampioenschappen in 2008 gehouden werden en maak kans op een reis met P&O Ferries plus golf op drie verschillende banen van De Vere; Slaley Hall, Dusten Hall en Oulten Hall.
Voor meer informatie over golfen in Engeland: www.visitengland.nl/golf

0

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.