>Fietsen in de herfst in Duitsland

>De geur van aarde, gevallen bladeren en rijpe vruchten zit in de lucht. Mistbanken trekken ’s ochtends vroeg over de Hochheide en worden langzaam maar zeker gevolgd door zonnestralen, die het landschap onverwacht prachtige kleuren ontlokken. Het loofbos schittert in diep oranje, rode en gouden tinten aan de stralend blauwe hemel: geniet van afwisselende fiets- en mountainbiketochten in de kleurrijke Indian Summer.
Alhoewel tijdens de herfst de dagen en daarmee de tochten ’s avonds steeds korter worden, is dit voor vele mountainbikefans het mooiste seizoen. Niet alleen vanwege de kleurenpracht. Er kan nog intensiever van het natuurschoon worden genoten. Ook de temperaturen zijn niet meer zo hoog, wat tijdens sportieve activiteiten natuurlijk heerlijk is.
Wie van de Indian Summer wil genieten, hoeft niet over de grote plas naar Canada of America te vliegen. De bossen om Willingen, met het loof- en gemengde bos, stralen van eind september tot medio november in de meest prachtige kleuren. Met de mountainbike over de hoogvlaktes van het Sauerland; dat is in de herfst een echte belevenis. www.willingen.de

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.