>Franse boerderijtjes etc. op Second Home-beurs

>Een ongekend groot aantal van 350 exposanten uit meer dan 40 landen presenteert drie dagen lang de mooiste huizen op Second Home International 2008, de marktleider van beurzen met aanbod van internationaal onroerend goed. Alle type woningen zijn te koop; Franse boerderijen, appartementen met zeezicht, chalets in wintersportgebieden, kapitale villa’s aan glooiende golflinks, prachtige residences in Zuid-Europa, vaak met zwembad, of zelfs aan de Franse Rivièra tussen de jetset van Nice of Cannes. De 24e editie van Second Home International is van vrijdag 10 tot en met 12 oktober 2008 in hal 7 en 8 van de Jaarbeurs Utrecht. De openingstijden zijn dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur.Al jarenlang verzamelen beroemde acteurs, leden van koninklijke families, zangers en miljonairs zich in de mondaine Zuid-Franse plaatsen. Voor veel Nederlanders is het een absolute droom om in deze charmante omgeving, met wijngaarden en schilderachtige dorpjes onroerend goed te bezitten. Als filmster over de boulevard flaneren, eindeloos shoppen in de designerboetieks, lunchen bij trendy strandclubs als Club 55 of Tahiti Plage aan de stranden van St. Tropez, of gewoon neerstrijken op het strand. Exposanten als Pierce & Elliot, Venturasol, B&D Intermediaires, Agence Leonie Lelievre en Azur Assistance Nederland, kunnen deze droom werkelijkheid maken. Landhuizen in de wijngaard, een villa met panoramisch uitzicht op zee of een appartement in Nice behoren tot het aanbod. Azur Assistance presenteert op Second Home International het meest kapitale project; een zeer prestigieus penthouse in Antibes voor maar liefst 35 miljoen euro.
www.secondhome.nl

Reageren

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.